Reparation af Mac i København (Amager)


MacBook reparation

Reparation af Mac i København (Amager)

Vi tilbyder sublim reparation af din Mac. Hvad enten det drejer sig om reparation af en MacBook, iMac, Mac Mini eller Apple Display, så er vi klar til at hjælpe. Tryk på linkene herunder for at læse mere om vores reparationer af de enkelte typer af Macs:

MacBook Pro reparation
MacBook Air reparation
MacBook reparation
iMac reparation
Mac Mini reparation
Mac Pro reparation

Vores rejse startede, da vi var helt almindelige Mac-brugere tilbage i 80’erne. Som tiden gik, udviklede vi vores viden og færdigheder, og begyndte at yde generel support til Mac-computere – alt fra opsætning af styresystemer og programmer til tilslutning af eksterne enheder. Nu er vi eksperter i at finde og udbedre fejl i Mac-hardware på både software- og hardware-niveau. Vi har virkelig brugt vores mange års erfaring til at perfektionere vores reparationstjenester.

Professionelle reparationer af Mac produkter

Vi er stolte af at bruge kun de bedste, originale reservedele til alle vores reparationer. Vores dedikerede hold af erfarne teknikere vil sikre, at din defekte Mac vil blive repareret på den bedst mulige måde. Vi ved, at din Mac er vigtig for dig, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi vil sørge for, at din enhed bliver behandlet med omhu og respekt og at alle reparationer er i overensstemmelse med Apples høje standarder.

Logic board reparation er en af vores kernekompetencer. Hvis din Mac har et defekt logic board, så har vi de nødvendige færdigheder og udstyr til at udføre reparationen på den mest effektive måde. Vi er klar over, at logic board reparation kan være en af de mere komplekse og kostbare reparationer, men vores dygtige teknikere vil sørge for, at det bliver udført på den mest omhyggelige måde.

Udover logic board reparation kan vi også reparere en lang række andre defekte Mac-problemer. Vi er i stand til at udføre de fleste reparationer på alle Mac-produkter, inklusive nyere MacBooks. Hvis du har brug for en udskiftning af skærm, keyboard eller et nyt batteri, så er vi her for at hjælpe dig. Vores erfarne teknikere kan håndtere enhver reparation med lethed, og vi garanterer altid vores kunders tilfredshed.

Hos MACMO kan du altid forvente den bedste service og kvalitet. Vi står klar til at hjælpe dig med enhver form for reparation, så din Mac kan fungere optimalt igen. Kontakt os i dag for at få mere information om vores tjenester og for at booke en tid til reparation af din defekte Mac-computer. Vi tilbyder desværre ikke iPhone reparation.

Vores lokation

Vi har til huse på Amager i København. Vi er flyttet fra vores lille kælder i Kastrup til nye og moderniserede lokaler på Amagerbrogade 156, 2300 København S. Vores værksted er komplet ESD-sikret med ledende gulve og jord-terminerede arbjedsbænke. Bus nr. 5C stopper lige uden for døren. Når du besøger os er det som at gå ind i “troldmandens hule”. Det som sker i denne hule er magisk. Du kommer ind med en defekt Mac der ikke virker og går herfra med en Mac der er god som ny.

ESD-sikret arbejdsbænk
ESD-sikret arbejdsbænk

Priser på Mac reparation

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og vi har de fleste priser listet her på siden. Enten i vores generelle prisliste eller under den enkelte model.

Prisen på mac reparationer afhænger af den eksakte model samt hvad Mac’en fejler. Derfor starter det hele med identificering af din Mac. Vores erfaring er at mange Mac-brugere ikke er helt klar over præcis hvilken Mac de ejer. For eksempel findes der mange forskellige MacBook Air eller MacBook Pro modeller og nogle kunder ved ikke helt hvor mange tommer skærm deres Mac har eller hvilken model-årgang den er.

Denne information er dog vigtig i forhold til prisen på reparationen. Derfor har vi her på siden en Mac identificerings-robot hvori du kan indtaste serienummeret (som står i bunden af din Mac) og lynhurtigt få at vide, præcis hvilken model du har samt et link til vores prisliste for den eksakte model, så du med det samme kan se hvad reparation af netop din Mac koster. Du finder identificerings-roboten ved at klikke her.

Vi står klar til at hjælpe med din Mac reparation.

Sådan får du repareret din Mac

Du kan enten få repareret din Mac computer ved at komme forbi vores butik i København eller du kan sende din Mac til reparation ved at benytte vores fragt-service. Vi hjælper både med Macbook, Mac mini og iMac reparation.

Vores forretning er beliggende i København centralt på Amager. Butik og værksted er åbent alle hverdage kl. 9.30 – 17.30 samt lørdage kl. 9.30 – 17.30

Adressen er:

MACMO / Logicboard.dk
Amagerbrogade 156
2300 København S

Hvis du ikke bor i nærheden af København så tilbyder vi som sagt fragt-service. Dette fungerer sådan at du kan købe en fragt-label for 50 kr og sende din Mac til reparation hos os med GLS. Det hele står beskrevet når du følger dette link til siden “Send-din-Mac”.

Kontaktinformation

Du kan kontakte os på email, sms eller telefon. Vi har åbent alle hverdage kl 09.30-17.30. Men har du svært ved at komme i dette tidsrum kan vi sagtens lave en aftale på et tidspunkt som passer dig. Vores telefon er åben alle ugens dage kl 8-22. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os hvis du har problemer med din Mac eller spørgsmål vedr. reparation.

Telefon eller SMS:
50 20 40 00

Adresse i København (på Amager):
MACMO ApS / Logicboard.dk
Amagerbrogade 156
2300 København S

EPA - ESD sikret område
EPA – ESD sikret område


Kundeudtalelser

Du kan se vores kunders anmeldelser herunder:

[brb_collection id=”2993″]

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00