Reparation af Mac Pro


Hos MACMO kan vi hjælpe dig med at reparere din Mac Pro. Klik på ikonet herunder for at se de præcise priser.

Mac pro reparation

Vores certificerede personale står altid klar til at tage hånd om din Mac reparation eller opgradering. Vi tilbyder nemlig både reparationer samt opgraderinger, til din mac pro. Så hvis du oplever en fejl på din Mac pro, eller måske synes du, den er blevet lidt sløv og langsom, de seneste par år, så kan vi hjælpe dig.

Hvis du ikke finder det, du søgte, skal du ikke tøve om at tage kontakt, vi tager hellere end gerne imod dine spørgsmål.

Reparationer

Hvis uheldet er ude, og din Mac pro har brug for en reparation, kan du kigge på vores prisliste og se, om vi tilbyder reparation af din Mac pro model. Hvis du er i tvivl om, hvilken model Mac du har, kan du bruge vores identifikationsformular til at finde din model.

Logic board

Da logic boardet er et af de vigtigste komponenter i din Mac. Derfor er det essentielt, at logic boardet køre, som det skal. Vi reparerer eller opgradere gerne dit logic board, læs mere om logic boardet inde på din Mac pro model.

Processor

Processoren i din Mac sørger for, at den kan tænke og arbejde hurtigt. Derfor er det også vigtigt, at den operere, som den skal. Vi kan reparere eller opgradere processoren i din Mac pro, så du nemt og bekvemt kan få din computers hastighed op. Læs mere inde under din Mac pro model.

Opgraderinger

Er din Mac pro blevet lidt langsom på det sidste, eller er du ved at løbe tør for plads, har vi en opgradering, der passer til dig.

Hukommelse (Ram)

Ved Hukommelse i form af Ram handler det om din Mac Pros kortsigtede hukommelse. Det vil sige, når din Mac laver beregninger, så bliver det midlertidigt gemt i dine ram. Ram bidrager til, at du kan arbejde frit og uforstyrret, mens du har mange programmer og eller faner åben på samme tid.

Harddisk (SSD)

Ved Hukommelse i form af en harddisk er der tale om din Macs langsigtede hukommelse. En opgradering bidrager til at kunne lagre, flere dokumenter og programmer. Vi tilbyder at opgradere med en SSD, hvilket processere data meget hurtigere end en almindelig HDD harddisk. Ved opgradering til SSD vil du spare mange minutters ventetid.

Mac pro – Find ud af hvilken service vi kan tilbyde dig

Priser på reparation af Mac Pro (Model: A1289 årgang: 2009 – 2012)

Hvorfor vælge os?

Mac reparation

Garanti

Vi tilbyder 2 års garanti, efter vi har udført en reparation.

Fejlfinding

Hvis din computer fejler, tilbyder vi gratis fejlfinding. Så hvis du ikke er sikker, på hvad din Mac fejler så lad os diagnosticere den for dig helt gratis.

Reservedele

Vi reparere udelukkende med originale reservedele, så vi sikre os, at kvaliteten er i top.

Hurtig og sikker

Med mere end 20 års erfaring inden for reparationer af Apple produkter har vi opbygget en stor viden indenfor emnet. Lad os tage hånd om din Mac pro, og få den køreklar igen.

Vores andre services

Vi tilbyder også reparation af macbook pro, reparation af macbook air og reparation af imac, samt meget mere.


Find model via serienummer

Er du i tvivl om hvilken Mac du har?

Indtast serienummeret på din Mac og lad os identificere den for dig.Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00