Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor har vi samlet en liste med de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med Mac reparation

Generelle spørgsmål

Hvilke typer Mac computere reparerer i?

Vi reparerer de fleste Mac computere fra årgang 2009 og opefter. Vi reparerer iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini, Mac Pro Samt Apple Cinema og Thunderbolt Displays.

Jeg har forsøgt at reparere min Mac selv. Kan jeg stadig bringe den ind til diagnose og reparation?

Ja, intet problem. Bare kom ind med din Mac på vores værksted eller send den til os.

Jeg har flere fejl på min Mac. Kan jeg få et bedre samlet tilbud?

Ja du kan. Giv os et ring og beskriv dit problem så vil vi se hvad vi kan gøre for dig.

Fragt-service spørgsmål

Kan jeg sende min Mac ind til reparation?

Du kan sende alle de modeller som er angivet på vores hjemmeside. Hvis du har nogle spørgsmål eller du ikke kan finde din model på vores side så giv os et ring og vores tekniker vil assistere dig.

Hvad skal jeg vedlægge når jeg sender min Mac til jer?

Du skal i de fleste tilfælde kun sende selve Mac’en. Vi skal ikke have tilbehør med medmindre fejlen relaterer til en evt. defekt oplader. Udover det så skal du vedlægge en reparationsseddel som skal udfyldes inden du sender den afsted.

Skal jeg sende koden til min Mac?

Det er anbefalelsesværdigt. Vi skal som regel ikke bruge koden men der kan være tilfælde hvor vi skal reparerer softwarefejl hvor koden kan blive nødvendig for os at have for at kunne afslutte reparationen korrekt. Hvis du ikke vil sende koden er det også ok men vi kan da ikke løse softwarefejl på din Mac medmindre du oplyser os om koden i løbet af reparationsprocessen.

Væskeskade reparation

Hvad skal jeg gøre hvis min Mac kommer i berøring med vand eller anden væske?

Lad være med at tænde din Mac. Det er bedst hvis du kommer med den samme eller næste dag, da vi hermed har en bedre mulighed for at reparere den. Det er klart at hvis du ikke har mulighed samme elller næste dag så gælder reglen” jo hurtigere – desto bedre” stadig.

Min Mac var væskeskadet og nu er der kun en enkelt funktion der ikke virker. Skal jeg stadig betale for en fuld væskeskade reparation?

Det letteste svar til det spørgsmål er at det simpelthen er bedst at ringe til os og få en snak om dit eksakte problem.

Hvor længe tager det at reparere en væskeskadet Mac?

Generelt tager væskeskader lidt længere at reparere end standardreparationer. Typisk tager det mellem 24 og 72 timer afhængigt af omfanget af skaden.

Skærm, batteri og tastatur reparation

Enkelte knapper på mit tastatur virker ikke. Skal man udskifte hele tastaturet?

Ja, hvis selve funktionen i én eller flere knapper ikke virker skal man skifte hele tastaturet. Man kan godt skifte de enkelte knapper men det vil ikke løse problemet. Hvis en knap mangler eller er fysisk defekt kan man dog godt nøjes med at udskifte den pågældende knap.

Der er en flænge i min skærm men det er kun glasset der er flækket. Skal man udskifte hele skærmen eller kan man nøjes med at skifte frontglasset?

Det afhænger af modellen. Nogle Mac’er kan få skiftet frontglas, andre kan få skiftet LCD + glas mens nogle modeller skal have et komplet skærmmodul. Ring evt. til os og hør om mulighederne for netop din model.

Mit batteri holder ikke særlig længe på strømmen. Skal det udskiftes eller kan man kalibrere det?

Det skal i langt det fleste tilfælde udskiftes da genopladelige batterier er organiske og dermed vil have et begrænset antal genopladningscyklusser samt tabe kapacitet med tiden.

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål så hold dig ikke tilbage med at klikke

Kontakt os