Fragt service

Har du ikke mulighed for at møde op på vores adresse? Så brug vores fragt-service. Køb en pakkelabel og send din Mac til os.

 • Udfyld formularen

  Klik på ovenstående knap og udfyld formularen. Det koster 50 kr at sende din Mac til os. Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din reparationsseddel og pakkelabel. Reparationssedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

 • Send din Mac til os

  Pakkelabelen udskriver du på en alm. A4-printer. Pakkelabelen skal klistres fast på pakken, uden at tapen går ud over stregkoderne. Når det er gjort, så er pakken klar til at blive afleveret i en GLS pakkeshop.

  * Find nærmeste GLS Pakkeshop

 • Vi klarer resten

  • Du får en email når vi har modtaget og registeret din Mac
  • Du får et reparationsnummer af os
  • Vi reparerer din Mac så hurtigt som muligt
  • Du betaler og vi sender din Mac retur til dig
Pakkeinstruktioner

Når du sender din Mac er det vigtigt du pakker den forsvarligt.

Generelt er fabrikantens originale indpakning og tilhørende indsatser den bedste indpakning, og dette skal betragtes som et mindste krav til indpakning og beskyttelse.

I tilfælde hvor originalemballagen ikke længere er til rådighed, skal en kraftig kasse af dobbeltpap uden skader benyttes. Kassen skal være så stor, at der er 10 centimeters hulrum mellem varen og alle kanter, top og bund af kassen. Al øvrig plads i kassen skal fyldes med blødt indpakningsmateriale så varen ligger fast under transporten. Ideelt bør bobleplast eller skumkugler benyttes til at fylde kassen, men ved lettere varer som bærbare computere vil kugler af avispapir ofte være tilstrækkeligt.

Kassen skal lukkes med kraftigt transport tape eller gaffatape, så varerne ikke er let tilgængelig under transporten. Har du spørgsmål eller problemer med kravene til indpakningen bedes du venligst kontakte os.