Gratis diagnose af din Mac


Macbook reparation amager

Gratis diagnose af din Mac

Det burde ikke koste dig noget at finde ud af hvad der er galt med din Mac. Så derfor er det gratis hos os! Vi laver en gratis diagnose og giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan herefter vælge om du vil have repareret din Mac, eller om du vil have den tilbage uden reparation.

MACMO Mac reparation samt køb og salg af Apple produkter
MACMO Mac reparation samt køb og salg af Apple produkter

Få et uforpligtende tilbud

Vi tror på vores priser samt serviceniveau på Mac reparationer. De er så gode, at vi ikke risikerer at du som kunde vælger at få din Mac repareret et andet sted, efter vi har fejlsøgt den. Derfor tilbyder vi gratis diagnose.

Mange kunder har allerede været et andet sted, hvor de har betalt adskillige hundrede kroner bare for en fejlfinding af deres Mac computer, som slet ikke kunne betale sig i forhold til dens værdi. Hos os kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at reparere din Mac. Skulle skaden være så slem at en evt. reparation overstiger prisen på en tilsvarende brugt Mac, så har du i det mindste ikke brugt penge på at få dette at vide.

Sådan får du en gratis diagnose

For at få en gratis fejlfinding skal du blot møde op på vores adresse på Amagerbrogade 156, 2300 København S. Vi bor centralt på Amager i København. Har du ikke mulighed for at komme personligt kan du sende din Mac til os. Via vores fragt-service som er beskrevet på siden “Send din Mac” kan du læse om muligheden for dette. Fragten koster 50 kr hver vej. Men selve diagnosen og fejlfindingen som vi foretager er stadig gratis for dig.

Ønsker du ikke fejlfinding? Ved du allerede hvad din Mac fejler kan du finde prisen på din Mac reparation under menupunktet “Reparationer“. Du har ogå muligheden for at sælge din defekte Mac til os, hvis du har et ønske om at komme af med den i stedet for at reparere den. I så fald kan du få et tilbud på den via vores dedikerede hjemmeside til opkøb af Apple produkter på www.mac2cash.dk

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00