Sælg din MacBook


mac2cash

Sælg din MacBook

Skal du sælge din Mac? Så er du kommet til det rigtige sted. Sælg din MacBook til os. Vi tilbyder Danmarks nemmeste og hurtigste måde hvorpå du kan sælge din brugte eller defekte Mac computer.

Sådan fungerer det

Vi har en dedikeret hjemmeside hvor du kan sælge din Mac. Hele processen er automatiseret for at gøre det så let som muligt at sælge din bærbare MacBook, din stationære iMac eller andre Apple produkter. Sælg din Mac på hjemmesiden som hedder www.mac2cash.dk

sælg macbook
Sælg din MacBook på www.mac2cash.dk

Sælg din MacBook til os ved at gå ind på mac2cash-hjemmesiden og indtast serienummeret på den Mac du vil sælge. Herefter får du vores pris online med det samme. Hvis du accepterer tilbuddet indtaster du dine oplysninger og så sender vi fragtfirmaet UPS ud og henter din Mac på en dag som du selv vælger. Dagen efter afhentning modtager vi computeren og udbetaler den aftalte pris til dig. Du kan selvfølgelig også sende den selv eller aflevere den til UPS Access Point™ i nærheden af dig.

Nemmere bliver det ikke!

Sælg din Mac eller andet Apple produkt

Vi køber de fleste Apple produkter. Nogle modeller er vi dog stoppet med at købe da vi enten har mange af den pågældende model eller at den er blevet så gammel at vi hverken kan sælge den videre eller bruge den til reservedele. Vores priser afspejler vores egen efterspørgsel på den enkelte model. Sælg din MacBook i forbindelse med køb af en nyere model hos os eller få afsat den på en hurtig, let og sikker måde.

Du kan også komme personligt

Vil du hellere sælge din brugte Mac personligt på vores adresse? Det kan du selvfølgelig også. I så fald skal du bare møde op hos os på adressen

MACMO ApS
Amagerbrogade 156
2300 København S

på en hverdag mellem kl 09.30-17.30

Du kan læse mere om vores “køb – salg – bytte” her: https://www.macmo.dk/koeb-salg-bytte/

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00