Reparation af Mac på Amager

:
MacBook reparation

Reparation af Mac på Amager

Reparation af Mac computere

Vi tilbyder sublim reparation af din Mac. Hvad enten det drejer sig om en bærbar MacBook Pro eller MacBook Air eller en stationær iMac så er vi klar til at hjælpe.

Vi har ydet reparation af Mac i en lang årrække. Det hele begyndte med at vi var ganske almindelige brugere af Mac computere. Dette startede allerede i vores barndom i 80’erne. I teenageårende begyndte vi at yde generel Mac support som kunne være hjælp til opsætning af Mac styresystemer og programmer, tilslutning af printere, eksterne skærme osv. Nu er vi eksperter i fejlfinding samt reparation af Mac på hardware-niveau. Det har været en lang rejse men den har båret frugt og vi tør godt kalde os Danmarksmester til at finde ud af hvad din Mac fejler samt at udbedre fejl i såvel hardware som software.

Vores lokation

Vi har til huse i Kastrup på Amager. Vi har ikke en pragtfuld lokation med store og flotte indgangspartier. Faktisk er vi beliggende i et villakvarter i en kælder i et privatejet parcelhus. Men dette betyder ikke at vi ikke kan vores kram i forbindelse med reparation af din Mac. Faktisk betyder det bare at vi kan tilbyde vores ekspertise til yderst konkurrencedygtige priser, da vi ikke har omkostninger til flotte butikslokaler mm. Udover det er der altid plads til at du kan parkere din bil lige uden for døren til vores Mac-værksted. Når du besøger os er det som at gå ind i “troldmandens hule”. Det som sker i denne hule er magisk. Du kommer ind med en defekt Mac der ikke virker og går herfra med en Mac der er god som ny.

Martin Sykulski - Apple Certified Mac Technician
Martin Sykulski – Apple Certified Mac Technician

Reparation af Mac

Vi kan reparere alle Mac modeller, deriblandt:

MacBook Pro
MacBook Air
MacBook
iMac
Mac Mini
Mac Pro

Kontaktinformation

Du kan kontakte os på email, sms eller telefon. Vi har åbent alle hverdage kl 10-17. Men har du svært ved at komme i dette tidsrum kan vi sagtens lave en aftale på et tidspunkt som passer dig. Vores telefon er åben alle ugens dage kl 8-22. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os hvis du har problemer med din Mac eller spørgsmål vedr. reparation.

Telefon eller SMS:
26 854 854

Adresse på Amager:
MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

ACMT Certifikat
ACMT Certifikat


Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk IVS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

26 854 854
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 10:00 - 17:00
Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00