Reparation af Mac i København (Amager)

:
MacBook reparation

Reparation af Mac i København (Amager)

Reparation af Mac computere

Vi tilbyder sublim reparation af din Mac. Hvad enten det drejer sig om en bærbar MacBook Pro eller MacBook Air eller en stationær iMac så er vi klar til at hjælpe.

Vi har ydet reparation af Mac i en lang årrække. Det hele begyndte med at vi var ganske almindelige brugere af Mac computere. Dette startede allerede i vores barndom i 80’erne. I teenageårende begyndte vi at yde generel Mac support som kunne være hjælp til opsætning af Mac styresystemer og programmer, tilslutning af printere, eksterne skærme osv. Nu er vi eksperter i fejlfinding samt reparation af Mac på hardware-niveau. Det har været en lang rejse men den har båret frugt og vi tør godt kalde os Danmarksmester til at finde ud af hvad din Mac fejler samt at udbedre fejl i såvel hardware som software.

Vores lokation

Vi har til huse på Amager i København. Vi er flyttet fra vores lille kælder i Kastrup til nye og moderniserede lokaler på Amagerbrogade 156, 2300 København S. Vores værksted er komplet ESD-sikret med ledende gulve og jord-terminerede arbjedsbænke. Bus nr. 5C stopper lige uden for døren. Når du besøger os er det som at gå ind i “troldmandens hule”. Det som sker i denne hule er magisk. Du kommer ind med en defekt Mac der ikke virker og går herfra med en Mac der er god som ny.

ESD-sikret arbejdsbænk
ESD-sikret arbejdsbænk

Reparation af Mac

Vi kan reparere alle Mac modeller, deriblandt:

MacBook Pro
MacBook Air
MacBook
iMac
Mac Mini
Mac Pro

Kontaktinformation

Du kan kontakte os på email, sms eller telefon. Vi har åbent alle hverdage kl 09.30-17.30. Men har du svært ved at komme i dette tidsrum kan vi sagtens lave en aftale på et tidspunkt som passer dig. Vores telefon er åben alle ugens dage kl 8-22. Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os hvis du har problemer med din Mac eller spørgsmål vedr. reparation.

Telefon eller SMS:
50 20 40 00

Adresse i København (på Amager):
MACMO ApS / Logicboard.dk
Amagerbrogade 156
2300 København S

EPA - ESD sikret område
EPA – ESD sikret område


Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00