I dag

Vi er her for at hjælpe dig

MACMO fokuserer på en “one-stop” løsning for kunden. Reparationer bliver lavet hurtigt, effektivt og professionelt på eget værksted. Skulle en enhed vise sig at være umulig eller urentabel at reparere kan vi tilbyde en istandsat enhed fra samme årgang eller nyere for at få kunden tilbage til sine gøremål så hurtigt og smertefrit som det kan lade sig gøre.

2020

Flytningen

MACMO har på et enkelt år vokset sig ud af kælderen i Kastrup og er derfor flyttet til større nyindsatte lokaler på Amagerbrogade 156, København S. Butikken er nyistandsat og værkstedet er blevet opgraderet en hel del med komplet ESD-sikring og masser af arbejdsplads. Vi glæder os til at tage imod nye som eksisterende kunder i de nye lokaler.

2018

Stiftelsen

MACMO blev stiftet som en underafdeling i selskabet Logicboard.dk IVS i 2018, i Kastrup, af Martin Sykulski. Martin er certificeret Apple-tekniker og har arbejdet med reparation af Mac computere i hele hans arbejdsliv.

Forhistorien

Historien som gik forud for stiftelsen af MACMO

Efter flere år med partnerskab i hhv. Never Boot ApS og Super Mac Service ApS havde jeg behov for at køre solo med mit eget foretagende. Derfor solgte jeg mine anparter og startede på en frisk med MACMO. Selskabet er nyt men drivkraften bag er den samme som i de andre selskaber. Jeg har en solid erfaring med reparation af Mac computere da jeg har beskæftiget mig med dette i over 20 år.

Selskabet har til huse i min private kælder (samme lokation hvorpå Super Mac Service ApS lå indtil jeg valgte at gå nye veje) og der er derfor ingen fordyrende faktorer og jeg kan dermed være yderst konkurrencedygtig på priser da jeg ikke skal betale husleje mm. Udover det kan jeg være meget fleksibel mht. til åbningstider da jeg har meget kort til arbejde. Så hvis du har problemer med at komme forbi i min normale åbningstid så kontakt mig endelig for at lave en aftale på et tidspunkt der passer dig.

MACMO tror på at god service og kvalitet producerer vækst og succes