Viser alle 3 resultater

Brugt MacBook Air

Hos Macmo finder du ofte et stort udvalg af forskellige brugte Macbooks og andre Apple produkter. Vi sørger for at produktet er i bedst mulig stand, så du bliver mega glad for dit nye produkt! På denne side kan du læse meget mere om vores brugte MacBook Airs, og hvorfor det netop kan betale sig at købe en brugt Mac.

Længere nede kan du også læse om vores grading-system, samt noget at det tilbehør du også kan finde på vores side. God fornøjelse!

Om MacBook Air

Apple’s MacBook Air er et populært produkt blandt mange der søger en stabil og effektiv laptop. Den er lettere og har mindre kapacitet end storebroren, MacBook Pro, men er til gengæld lettere at have med på farten og er en perfekt bærbar hvis du er studerende der ikke arbejder med tunge programmer samt perfekt som arbejdscomputer. Denne laptop er stilren som alle Apples andre produkter og emmer af klasse på grund af det tynde design og flotte farver som den klassiske grå, eller måske den mørke Space Grey eller Rose Gold.

Hvorfor købe en brugt MacBook?

Hvorfor kan det betale sig at købe en MacBook der er brugt? For det første er der gode penge at spare – du køber ikke et nyt produkt – men et produkt der er blevet gennemtjekket overalt, hvor defekte dele er udskiftet og hvor vi har gjort vores bedste for at give dig det bedste produkt.

Derudover er du stadig sikret to års reklamationsret, hvis det skulle vise sig at der er noget galt med dit produkt – du har altså en garanti på at produktet virker i minimum to år, og skulle det gå galt derefter, kan vi selvfølgelig også reparere din MacBook Air.

Det er også en god måde at være med til at mindske den effekt som elektronik har på miljøet – hvert år bliver der smidt mange tons elektronik ud, som rent faktisk sagtens kan virke, men som er blevet erstattet af noget nyere – vi giver det en chance ved at udskifte delene, så din nye, brugte MacBook kan udnytte sit fulde potentiale.

Hvad skal du kigge efter når du vil købe en brugt MacBook Air?

Når du leder efter en ny bærbar computer, for eksempel en brugt Apple MacBook Air, er der nogle forskellige ting som du skal være opmærksom på, når det kommer til indholdet.

De fleste MacBook Airs har en størrelse på omkring 13-13,3”, hvilket er en rimelig almindelig størrelse for bærbare computere, hvis du ønsker noget større på omkring 15”, skal du op i en MacBook Pro.

Derudover kan det være relevant af kigget på indholdet af RAM. RAM står for Random Access Memory, og indeholder blandt andet de faner og programmer du har åbne på computeren. Jo højere antallet af RAM er, des hurtigere kan din computer tilgå elementer der allerede er åbnet. Ved en brugt MacBook Air ligger RAM almindeligvis på 4 GB.

Det andet er computerens hukommelse, der enten er HDD (harddisk) på ældre modeller og SSD (chip) på nyere modeller. Dette fortæller om hvor meget plads der er på computeren og hvordan hukommelse lagres på computeren.

Du kan også tage et kig på computerens processor, der i Apples ældre produkter er Intel Core i5 og i nyere produkter er Intel Core i7.

Vores gradingsystem

Vores gradingsystem siger noget om den stand og kvalitet den brugte computer du køber hos os er. Vi har Grade A, Grade B og Grade C, hvor Grade A er den bedste stand og kvalitet – tættest på ny stand. Det betyder dog ikke at de andre er dårlige, men der er større chance for at der er visse mangler. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil gøre mere om et produkt og dets stand. Vores grading fremgår altid meget tydeligt på produktets side, så du aldrig er i tvivl om kvaliteten på din brugte MacBook Air og altid kan regne med et produkt der er i god stand.

Spørgsmål og mere information

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os – du kan også tage et kig på vores ofte stillede spørgsmål for at se om det kan hjælpe dig i den rigtige retning. Her kan du blandt andet se mere om reklamationsret, levering og få svar på mange andre spørgsmål – hvis det ikke giver dig det svar du skal bruge, kan du kontakte os her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

MacBook Pro

Du kan også finde en brugt MacBook Pro på vores side. MacBook Pro er for dig der har brug for en computer der kan trække tungere programmer end MacBook Air. Det kan for eksempel være at du redigerer mange billeder, musik eller film, eller at du gerne vil kunne spille på din bærbare computer. Du kan læse meget mere om vores udvalg af MacBook Pro her.