Køb en brugt Mac

Vi har altid flere brugte Mac computere på lager. Alle er blevet istandsat og har gennemgået udførlige tests. Vi kan hjælpe med at finde præcis den brugte Mac der dækker dit behov. Læs mere på siden om “Brugt MacBook” eller besøg vores webshop.

Sælg din Mac

Vi opkøber brugte Mac computere. Har du en Mac du vil af med så kan du få en pris med det samme på vores side www.mac2cash.dk. Læs mere om denne service på siden “Sælg din Macbook“.

Byt din Mac

Har du en Mac som ikke er rentabel at reparere kan vi tage den i bytte i forbindelse med køb af en brugt Mac hos os.

Køb – Salg -Bytte

Vi du ikke reparere din Mac? Vil du hellere opgradere til en nyere model? Vi tilbyder både køb og salg af brugte Mac computere

Vi opkøber både fungerende og defekte Mac computere via vores dedikerede side www.mac2cash.dk. Få en pris med det samme. Vi afhenter din Mac gratis. Udbetaling indenfor 48 timer. Nemmere bliver det ikke.

Vi sælger istandsatte Mac computere via vores online webshop eller ved personlig betjening i butikken på Amagerbrogade 156, 2300 København S. Har du spørgsmål eller kan du ikke finde den model du ønsker dig er du altid velkommen til at kontakte os.

0 +

Købte enheder

0 %

Tilfredse kunder

kr. 0 +

Udbetalt til kunder
Hurtig udbetaling

Få hurtigt penge for din brugte Mac!

Vi udbetaler inden 48 timer fra vi har modtaget din brugte Mac. Indtast blot serienummer på din Mac på www.mac2cash.dk og indtast hvornår du vil have den afhentet. Herefter er resten automatiseret og du modtager betalingen indenfor kort tid.

14 dages pris-lås

Lås prisen på din brugte Mac i 14 dage!

Prisen på din brugte Mac falder med tiden. Vores tilbud afhænger af vores egen efterspørgsel på netop din model. Vi tilbyder en 14 dages pris-lås. Dette betyder at du får udbetalt det aftalte beløb så længe vi modtager din Mac inden der er gået 14 dage fra du foretog bookingen.

Ingen risiko

Det er risikofrit at sælge din brugte Mac til os.

Som i et hvilket som helst andet forhold mener vi at ærlighed er den bedste fremgangsmåde. Hvis du oplyser korrekt funktionsdygtighed og stand i vores web-formular kan du være 100% sikker på vi udbetaler det aftalte beløb.