Vi er MacMO

Din betroede kilde til Mac reparation

MACMO? Hvad betyder M. O.? Det er latin og står for modus operandi og kan bedst oversættes til “måden at arbejde på” eller måske mere simpelt: arbejdsmetode. Begrebet kan bruges til at beskrive metoden hvorpå et stykke arbejde udføres. Vi har en særlig tilgang til Mac reparation da det er vores store passion. Vi tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation til gode priser. Vi udfører Mac reparationer præcist og hurtigt og yder 2 års garanti på både reservedele og det udførte arbejde. Dette er vores modus operandi og derfor hedder vi MACMO.

Din Mac spiller højest sandsynligt en stor rolle i dit liv. De fleste er efterhånden afhængig af at have en funktionsdygtig computer til rådighed i forbindelse med deres arbejde eller studie. Når din Mac går i stykker vil du sikkert gerne have den repareret hurtigt og professionelt. Her kommer MACMO ind i billedet. Med over 20 års erfaring med professionel reparation af Mac samt flere Apple-certifikater kan vi sagtens klare opgaven og vi gør det til yderst konkurrencedygtige priser.

Mit navn er Martin Sykulski Indehaver af MACMO og Logicboard.dk. Jeg har tidligere været medejer og teknisk chef i firmaerne Never Boot ApS og Super Mac Service ApS. Nu har jeg valgt at gå solo i mit eget lille foretagende.
Jeg tilbyder reparation af Mac til både erhverv og private.
Jeg har en lang erfaring med Mac computere som går helt tilbage til den første Macintosh i 1984. Det startede dengang med jeg som 8-årig kiggede min far over skulderen og spillede lidt på hans Macintosh. Siden da har det udviklet sig en del. Processen har været lang men her efter 30 år, først som Mac bruger og siden som Mac supporter, tør jeg godt kalde mig selv for ekspert i Mac reparation.

Engagement

Vi elsker det vi laver. Det er vores store interesse og vi får en stor tilfredstillelse hvergang vi har “genoplivet” en Mac. Engagement er vores primære kerneværdi.

Kunden i centrum

Dette er en grundlæggende kerneværdi. Vi mener værdien af mennesker er mere værd end noget andet. Derfor tror vi på at resultatet af altid at tænke på kunden først vil være vækst og succes.

Integritet

Den rigtige beslutning er ikke altid den letteste men det er altid den rigtige. Så fundamentalt arbejder vi hårdt på at tage den korrekte beslutning til hver en tid – også selvom den ikke gavner os.

Positivitet

Denne kerneværdi er essentiel. Man får styrke, energi , selvtillid og kreativitet af at være positiv og optimistisk. Vi skal omfavne og effektuere denne kerneværdi mens vi tilsidesætter middelmådighed og negativitet. Sandheden er at vores attitude er afsmittende.

Kundeservice

Vi tror på at vores kunder fortjener det bedste så vi tilskynder til at arbejde lidt hårdere og gå en lille smule længere for at vise vores kunder at vi virkelig gerne vil imponere dem.

Vær klar!

For at vækste er det vigtigt at forberede sig og være klar. Vi omfavner hvad end vi bliver stillet overfor med en “vi kan gøre det” indstilling. Villighed til at yde vores aller bedste i enhver situation er hvad vi praktiserer.

Gratis diagnose

Vi tilbyder en gennemsigtig reparationsprocess, og den starter med en klar og direkte prismodel. Hvis du ikke er sikker på hvad din Mac fejler vil vi med glæde diagnosticere den gratis. Så snart vi ved hvad der er krævet for at få den repareret kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud. Du kan herefter fortsætte med reparationen eller ej, beslutningen er din.

Prisgaranti

At få din Mac repareret skal ikke ruinere dig. Vores prisgaranti tilsikrer at vores kunder altid får den bedste pris. Medbring et tilbud for den samme reparation fra en hvilken som helst lokal konkurrent og vi vil med glæde matche prisen. Bemærk at reparationsprisen skal være en regulær offentliggjort pris og prisgarantien gælder dermed ikke ved specielle tilbud, rabatkuponer samt andre rabatter.

Hurtig reparation

Fra venligt personale til online sporing af dit reparationsforløb. Vi gør din reparation nem. Vi ved hvor vigtig din Mac er for dig, så vi lover at returnere den til dig så hurtigt som overhovedet muligt samt at holde dig informeret via vores sagssystem igennem hele processen. Flere af vores reparationer kan faktisk laves mens du venter!

2 års garanti

I det sjældne tilfælde hvor du oplever et problem med en Mac repareret hos os, yder vi 2 års garanti. Tag kontakt til os hurtigst muligt efter du har opdaget fejlen og vi vil udbedre situation med det samme uden yderligere omkostninger for dig.

Data sikkerhed

Vi arbejder med strikte datasikkerheds- og privatlivsretningslinjer. Du kan være sikker på at du er i sikre hænder når du overlader din Mac til reparation hos os. Vi er dedikerede til at yde en enestående service for vores kunder.

Erfaring

Indehaver og tekniker Martin Sykulski har arbejdet med Mac i hele sit liv. Siden 1984 har Mac været en stor del af hans liv. Han startede som bruger, siden supporter og er nu ekspert i Mac reparation med hele 3 Apple Certified Mac Technician certifikater.

Brian

Absolut top professional service, og meget fine priser.

Heller

Har benyttet stedet 2 gange på 14 dage, reparation af MacBook og køb af brugt iPhone, og har fået god og hurtig service til fair pris.

Kristian

Super service – hurtig og effektiv – ingen forbehold..Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Martin.

Souphian

Professionel med sans for service på aller højeste niveau. I den forbindelse expertise med veludførte opgaver til en hurtig behandlingstid.

mac reparation københavn

Mac reparation i København

I vores topmoderne ESD-sikrede Mac værksted i København tilbyder vi reparat...

Over 0

Års erfaring

Over 0

Mac reparationer

0 %

Tilfredse kunder

Vi tror på at kvalitetsarbejde producerer vækst og succes.

Martin Sykulski – indehaver og tekniker