Viser alle 2 resultater

Brugt iMac

Overvejer du at anskaffe dig en stationær computer? Måske i forbindelse med studiet eller til et kontor? Så kan en Apple iMac være et rigtig godt bud på en brugervenlig og stilfuld stationær computer. IMac kommer i forskellige skærmstørrelser og modeller, men hvad de alle har tilfælles, er at de har en god holdbarhed, de har stilrent design og de er lavet i allerhøjeste kvalitet. Derfor kan du sagtens købe en brugt iMac. Når du køber en brugt iMac så sparer du en masse penge, men du undgår at gå på kompromis med kvaliteten af dit produkt og du får selvfølgelig stadig garanti på dit køb.

Her på siden finder du vores store udvalg af brugte Mac computere. 

Alle vore brugte Mac computere har fået udført omfattende hardware tests og er blevet grundigt rengjort både udvendigt og indvendigt.

Vi inddeler vores brugte Mac computere grades, henholdsvis A, B og C, som beskriver computerens kosmetiske stand. Læs mere om kosmetisk stand her.

Hvorfor vælge iMac?

Der er mange grunde til at vælge en iMac når du er på udkig efter en stationær computer. For det første får du en stilren computer, der er lavet i lækkert design og har et smukt display. Derudover så har Mac systemet et rigtig lækkert software system, som gør produktet utrolig brugervenligt. Så selv hvis du ikke kender til Apple og Mac, så kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge din brugte iMac.

En anden ting der gør en iMac super smart, er at den nemt kan sættes op til at spille sammen med dine andre Apple produkter. Så kan din computer spille sammen med, for eksempel, din iPhone eller dit Apple Watch, og på den måde er du altid opdateret og kan arbejde mere effektivt. 

Når du køber brugt iMac, så skåner du oven i købet miljøet. Det er klart den mest miljøvenlige og sustainable løsning, at købe brugt iMac. Og når du køber en brugt iMac her hos MACMO, så er den selvfølgelig testet, ​​efterset, istandsat og rengjort og ligger klar til sin nye ejer. Der er selvfølgelig også altid 2 års garanti på vores brugte produkter.

De forskellige modeller

iMac kommer i forskellige modeller og størrelser. Apple har lavet iMac i mange år så der er efterhånden mange generationer af den populære stationære computer. Modellerne er angivet i det år den er udkommet. 

  • Generation 2007 til 2009: Dette er de ældste iMac modeller. Disse modeller er lavet i aluminium og fås i skærmstørrelserne 20 og 24 tommer. Vi køber og sælger ned til generationen fra 2009, og det kan virke som en gammel model, men iMacs er lavet til at holde længe, så du skal ikke frygte at købe en 2009 model, for den fungerer ganske udemærket.
  • Generation 2009 til 2012: I denne generation kommer skærmstørrelserne i 21 tommer og 27 tommer, og det er de skærmstørrelser, som Apple har holdt fast i siden hen. Disse modeller har også LED LCD-skærm og her kan man vælge mellem fire forskellige processer styrker.  
  • Generation ultimo 2012 til 2015: Disse modeller minder meget om den foregående generation, med skærmstørrelser og LED LCD-skærme. Det Apple har forbedret her, er at de har gjort skærmene tyndere. 
  • Generation ultimo 2014 til nu: Dette er den første generation af iMacs som kommer med Retina-display, som giver dig den bedste opløsning og billedoplevelse. I denne generation kommer alle de store 27 tommers skærme med Retina skærm, mens de mindre 21 tommers skærme, komme både med og uden. 

Vælg en model til dit behov

Det kan være svært at gennemskue hvilken brugt iMac man skal bruge og som passer til lige netop dine behov. Vi har prøvet at lave en lille rettesnor her, som måske kan hjælpe dig med at finde den der passer til dig: 

For den studerende kan en brugt iMac være et oplagt valg. Så får du den smarte og brugervenlige computer, men uden at skulle ødelægge dit budget mere end højest nødvendig. Alle iMacs vil fungere perfekt til at læse tekster, lave noter og skrive opgaver. 

For den erhvervsdrivende skal du overveje hvor tunge dine arbejdsopgaver er. Arbejder du med for eksempel regnskabsprogrammer, bør du gå efter en iMac med en i5-processor eller højere. De fleste Mac computere vi forhandler kommer med minimum i5 processor. Hvis du ikke sidder og arbejder i krævende programmer og software, så er størrelsen på processoren ikke så relevant at holde øje med, og så kan de fleste iMacs klare det. 

For den der arbejder med grafik eller medieproduktion, så er det klart værd at overveje en iMac med Retina-skærm. Her får du den allerbedste billedoplevelse. Arbejder du med mange store filer, bør du desuden overveje en iMac med en stor harddisk, vi anbefaler fra 1TB og derop efter.

Sammenspil mellem din iMac og dine apple produkter

Hvis du i forvejen har et Apple produkt, om det er en iPhone, iPad, Apple Watch eller et af de mange andre produkter, så kan en brugt iMac, eller Macbook, være et oplagt valg. En af de faktorer ved iMac, eller andre Mac produkter, der gør dem til det foretrukket valg af stationær computer, det er nemlig at de nemt kan spille sammen med dine andre Apple produkter. 

Ved hjælp af Apple Continuity så kan dine Apple produkter nemt synkronisere, så du nemt kan arbejde ved, og med, alle dine Apple produkter. Det kan for eksempel være at du har en stationær på hjemmekontoret, og så har en bærbar Macbook med til møder, ved hjælp af AirDrop kan de to computere nemt koble sammen, så du ikke skal sende dokumenter på tværs eller bruge kabler. Det kan også være at du begynder at skrive en e-mail på din iPhone, men du vil afslutte den på din Mac. Eller du begynder at skrive en rapport på din iMac, men vil fortsætte på din iPad, mens du er på vej til et møde. Med funktionen Handoff gør det muligt. Når dine Mac-, iOS- eller iPadOS-enheder er i nærheden af hinanden, kan de automatisk overføre det, du laver, fra en enhed til en anden. Du kan også modtage, og foretage, opkald på computeren, og du kan sende og modtage SMS’erne fra iPhone på computeren. 

Mac software og alt det der følger med

Apple har en masse smarte og anerkendte programmer, som er indlagt i deres software fra start, og som du selvfølgelig også får med ved din nye brugt iMac. Dette inkluderer for eksempel videoredigeringsprogrammet iMovie og Image Capture som er super til billedredigering. 

Med et Apple produkt får du også Apple’s version af Word og Excel, nemlig Pages og Numbers, så med en Mac computer, slipper du for at skulle investere i en Word-pakke, da du allerede har disse funktioner i programmer som er inkluderet i computeren fra start.

Så når du køber en Mac computer, også en brugt iMac, så får du en masse smarte og brugervenlige programmer med i købet. 

Brugervenlighed

Apple bruger deres eget styresystem, som hedder macOS. Det er meget anderledes end Windows, men kendt for at være simplere, hurtigere og mere intuitivt. 

Apple arbejder hele tiden på at opdatere og gøres deres systemer endnu mere brugervenlige og smarte, og når de kommer med nye løsninger og design, så kan du gratis opdatere din software så du hele tiden har en “ny” computer. Med en Windows computer får du ikke samme mulighed, der skal du betale for at opdatere fra det gamle Windows system til det nye. 

En af Apple’s kerneværdier er tilgængelighed, og man kan skrive mange sider om alle de smarte løsninger og funktioner som Apple har puttet ind i deres produkter, og som spiller sammen på tværs. Og vi her ved MACMO må bare sige at Apple virkelig formår at opnå tilgængelighed med deres produkter. 

Køb – sælg – byt hos os

Du kan trygt handle med os. Om du skal sælge din pensionerede Mac computer, købe en brugt iMac eller om du vil lave en byttehandel, så kan du trygt gøre det her hos os. 

Vi har altid flere brugte Mac computere på lager. Alle er blevet istandsat og har gennemgået udførlige tests inden vi sætter dem til salg. Vi er et stærkt og kompetent team, som sørger for at alle vores brugte Mac computere bliver efterset, istandsat og rengjort og ligger klar til nye ejere. Du får selvfølgelig også altid 2 års garanti på de brugte produkter du køber her hos os.

Vi står også klar til at hjælpe dig med at finde præcis den brugte Mac der dækker dit behov.

Garanti

Når du køber hos os, og også når du får repareret dit produkt hos os, så får du selvfølgelig garanti. I det sjældne tilfælde hvor du oplever et problem med en Mac repareret hos os, yder vi 2 års garanti. Tag kontakt til os hurtigst muligt efter du har opdaget fejlen og vi vil udbedre situation med det samme uden yderligere omkostninger for dig.

Vi tilbyder desuden også prisgaranti. Vi mener ikke at det skal ruinere dig at få repareret din Mac. Vores prisgaranti sikre, at vores kunder altid får den bedste pris. Medbring et tilbud for den samme reparation fra en hvilken som helst lokal konkurrent og vi vil med glæde matche prisen. Bemærk at reparationsprisen skal være en regulær offentliggjort pris og prisgarantien gælder dermed ikke ved specielle tilbud, rabatkuponer samt andre rabatter. 

Vi har over 20 års erfaring med professionel reparation af Mac, og vi har desuden flere Apple-certifikater, så vi kan sagtens klare opgaven og vi gør det til yderst konkurrencedygtige priser.

Køb brugt og spar miljøet

Vi går stærkt ind for at reparere og restaurere brugte iMac. Apple produkterne er kvalitetsprodukter, og kan holde længe. Især efter vi har repareret, testet og rengjort, så fremstår de så gode som nye. 

Der bliver kasseret for meget elektronik, som har mange flere år i sig, og det er skadeligt for miljøet. Både fordi det kræver enormt mange ressourcer at producere elektronik, men også fordi det elektronik vi smider ud, det forurener vores planet.

Det betyder ikke at du skal undvære din elektronik, vi opfordrer og støtter op om at tage det miljøvenlige valg og købe brugt. Vi ved godt det kan være svært, for hvordan kan du være sikker på at det virker? Det er derfor du skal købe brugt iMac her hos MACMO, for her er du sikker på at du gør et miljørigtig køb, som giver dig en computer, som du ikke kan mærke ikke er ny.