Brugt MacBook


brugt macbook

Brugt MacBook

Info om standGrade A, B, C

Er du på udkig efter en brugt MacBook? Vi er leveringsdygtige i både brugte MacBook Pro og Air modeller. Alle vores brugte Mac computere er blevet efterset, istandsat og rengjort og ligger klar til nye ejere. Der er altid 2 års garanti på vores brugte produkter.

Du kan se et udpluk af dem herunder og købe dem online i vores webshop. Klik på produkterne for at blive videresendt til webshoppen hvor du kan finde mere info om hver enkelt model inden du bestiller.

Kosmetisk stand

Grade A-B-C

Da computerne er brugte vil der som regel være nogle brugspor på dem. Så selvom om vores brugte Mac computere altid er fuldt funktionsdygtige kan de have mindre eller større grad af tegn på brug. Derfor inddeler vi dem i kategorier som kaldes “grade”. De er inddelt i 3 forskellige puljer:

Grade A: Perfekt kosmetisk stand.

Disse computere er i perfekt stand og man vi dårligt kunne se at de har været brugt. Hvis man kan se det er det meget minimalt. Det er sjældent at vi har disse da vi kun kategoriserer dem heri når de er ultra flotte og næsten uden brugspor. Man kan næsten ikke se at det er en brugt MacBook man har i hænderne.

Grade B: God kosmetisk stand

Disse maskiner er i rigtig god stand. Det er dem vi har flest af og langt de fleste kunder som køber en brugt Macbook vil synes de er rigtig flotte når man tager i betragtning at de faktisk er brugte. De kan dog have nogle små ridser eller anden slitage.

Grade C: Dårlig kosmetisk stand

De er fuldt funktionsdygtige og alt virker på dem. De kan dog have nogle buler og større ridser. Mange kunder vil gerne have disse da prisen ofte er rigtig god pga. den noget mere udtalte slitage på produktet. Og går man ikke så meget op i udseendet og bare skal have en brugt Macbook der virker så kan man gøre et godt køb her.

Vi har også andre modeller

Er du mere til iMac eller Mac Mini i stedet for en brugt MacBook så har vi også disse. Se vores udvalg af brugte Mac computere i vores online shop

 

Sælg din Macbook

Har du en brugt MacBook som du vil sælge? Vi opkøber brugte Apple produkter. Vi køber både defekte og funktionsdygtige enheder.

Det fungerer således: På vores dedikerede hjemmeside til opkøb af Apple produkter www.mac2cash.dk indtaster du blot serienummeret på dit Apple produkt og vores tilbud kommer herefter frem på skærmen med det samme. Du kan læse mere om denne service under “Sælg din Mac“.

 

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00