Brugt MacBook Pro med 2 års garanti

Viser alle 5 resultater

Brugt MacBook Pro

Brugte MacBook Pro til landets bedste priser. Søger du en brugt MacBook Pro, har vi altid et stort udvalg til markedets bedste priser.

Bestil en brugt MacBook Pro i dag og få den leveret til din bopæl i morgen.

En MacBook Pro computer består af rigtig mange hardwareenheder, herunder kabler, harddisk, batteri, optisk drev, og lignende. Vores brugte MacBook Pros gennemgår omfattende tests, hvor alle computerens interne hardware enheder testet og udvendige stik undersøges, inden de bliver solgt i vores webshop. Vi sørger også for at rengøre alle computere indvendigt såvel som udvendigt, så den leverede MacBook fremstår så flot som overhovedet muligt.

Har du spørgsmål til en specifik computer fra vores webshop, så kontakt os via telefon, e-mail eller live-chat. Du kan også komme til Kastrup hos os, og se på en brugt Mac hvis det passer bedre. Du kan finde vores kontaktinformation nedenfor, eller klikke her. Vi svarer på dine spørgsmål hurtigst muligt – lige meget om du mangler mere information om et produkt eller service, eller om du har spørgsmål til levering, reklamation og lignende.

Om Apples MacBook Pro

Apples MacBook Pro er deres “tunge” bærbare computer, der bruges af alt fra studerende til folk der arbejder med videoredigering og billedredigering på daglig basis. Den har masser af kræfter og kapacitet, men er alligevel let nok til at du kan have den med på farten. Der findes flere generationer, og det afspejler sig også i vores store udvalg.

Hvad skal du overveje når du køber en brugt MacBook Pro?

Hvilke ting skal du overveje når du gerne vil købe en brugt MacBook Pro? Det kommer egentlig meget an på hvad du skal bruge den til, men nedenfor kan du læse mere om nogle af delene, der er afgørende for dit valg af bærbar computer fra Apple.

Hvis du ikke skal bruge din computer til andet end studie og lette programmer, kun spiller en lille smule og har mange ting liggende i skyen frem for på selve computeren, kan det være at du skal vælge en brugt MacBook Air i stedet. her får du samme lækre design, men til en billigere pris og uden helt de samme kræfter. Til gengæld er den let og tynd, meget stilren og perfekt til at have med på farten, især som studerende, sælger eller folk der rejser meget.

RAM kan også kaldes for computerens korttidshukommelse, og jo større dette tal er, des bedre arbejder din bærbar når du har mange programmer og faner åbne. RAM på en MacBook Pro ligger oftest på 8 GB.

Din Apple MacBook har også hukommelse på harddisk, HDD eller SSD. Mens ældre modeller har HDD, altså skiver der lagre hukommelsen, har mange nye modeller SSD, hvor hukommelsen lagres på en chip, hvilket giver bedre chance for at dine filer kan genoprettes hvis computeren skulle gå i stykker, for eksempel hvis du taber den. Hukommelsen på MacBook Pros ligger oftest på 128 GB eller 256 GB, hvor du selvfølgelig også har masser af plads til at lagre dine filer, billeder og lignende i Skyen.

Retina skærmen er den verdenskendte skærm på Macbook Pros, der er kendt for det klare billede og høje kvalitet. Retina findes i forskellige størrelser, Macbook 13”, 15” og 17”, der er den største model.

Vores gradingsystem

Vores gradingsystem sikrer at det er let for dig at gennemskue kvaliteten og standen på den Apple MacBook du kigger på. Vores grading, eller klassificering, går fra grade A – som er tættest på ny, perfekt stand, til grade B og grade C der viser større tegn på slid, men selvfølgelig stadig virker godt. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information til et produkts kvalitet er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Ligegyldigt klassificeringen, har du altid to års garanti og reklamation, hvis produktet ikke lever op til vores standard.

Andre produkter og services

Hos Macmo udbyder vi også en lang række andre produkter og services, i vores kamp på at gøre det lettere og billigere at få en “ny”, brugt MacBook. Nedenfor kan du læse om nogle af de andre ting vi tilbyder vores kunder.

Sælg os din MacBook eller iPhone

Vi varetager køb og salg af brugt Apple produkter. Det betyder at du har mulighed for at sælge os dit brugte Apple-produkt, hvis de er i en stand hvor vi kan reparere, renovere og sælge videre, eller bruge produktet som reservedele. Kontakt os gerne hvis du vil høre mere om dette eller sælge din MacBook Air, MacBook Pro eller et af de andre Apple produkter. Vi er vilde med at sælge brugte MacBooks og vil også gerne købe din, så vi kan fortsætte vores mission og passion.