Reparation af iMac


Se vores priser for reparation af din iMac. Vælg blot din model og se hvad det koster med det samme.

 

Vi kender din iMac ud og ind

Tøv endelig ikke med at få din iMac repareret hos os. Vi har mange års erfaring med iMac reparation.

Ejer du en defekt iMac og har du bopæl i København eller omegn kan du med fordel benytte MACMO til at reparere din iMac. Vi har lang erfaring med reparation af iMac. Du er selvfølgelig også velkommen hvis du bor længere væk. Du kan enten tage køreturen eller sende din iMac til os. Husk blot på at hvis du vil sende din iMac til reparation hos os er det ekstremt vigtigt den bliver pakket meget forsvarligt og aller helst i den originale emballage. Har du ikke den originale emballage så kontakt os for at aftale en måde hvorpå du kan få den fragtet.

Priser på iMac reparation

Du kan finde vores priser på reparation af iMac ved at følge nedenstående links. Er du i tvivl om hvilken model du har så kan du med fordel benytte vores identifikations-formular. Her skal du blot indtaste serienummeret på din iMac og så finder vi din model for dig automatisk.

Reparation af MacBook

Reparation af iMac

Priser på reparation af iMac 21,5″ (model: A1311 – årgang: 2009 – 2011)
Priser på reparation af iMac 27″ (model: A1312 – årgang: 2009 – 2011)

Reparation af iMac (slim)

Priser på reparation af iMac 21,5″ (slim) (model: A1418, A2116 – årgang: 2012 – 2019)
Priser på reparation af iMac 27″ (slim) (model: A1419, A2115 – årgang: 2012 – 2019)

Typiske iMac reparationer

Din iMac kan risikere at få flere typer af fejl. Måske er din iMac ikke decideret gået i stykker men trænger blot til en opgradering. Vi kan være behjælpelige med det hele. Hvad enten du har brug for en iMac reparation eller opgradering af bl. a. harddisk eller RAM kan vi være behjælpelige. Vi har samlet et udpluk af de iMac reparationer vi udfører.

Udskiftning af harddisk i iMac

Mange iMac’er kommer fra fabrikken med en traditionel “gammeldags” mekanisk harddisk. Selv i de nyeste modeller fra 2019 kan der ofte være en harddisk af denne type inde i din iMac. Mekanisk roterende harddiske er en gammel teknologi og moderne computere har derfor bedre af at have en SSD-harddisk. En SSD-harddisk er et såkaldt “Solid State Drive” hvilket betyder at den lagrer data elektronisk og er dermed mange gange hurtigere end en mekanisk harddisk. Dette betyder at hvis du opgraderer harddisken med en SSD-harddisk så vil din iMac blive lynhurtig da harddisken lige pludselig kan levere, læse og skrive data meget hurtigere.

Udover det så kan det jo også være at din harddisk rent faktisk allerede er defekt eller er ved at blive det. Både SSD-harddiske og mekaniske harddiske går slides ned og går i stykker med tiden efterhånden som de bliver brugt.

Læs mere om udskiftning af harddisk i din iMac på vores side om udskiftning af harddisk.

Reparation af iMac grafikkort

Grafikkortet i din iMac kan gå i stykker. Faktisk så er det en af de iMac reparationer vi foretager allermest. Når vi reparere grafikkortet i din iMac foregår det ved at udlodder den defekte GPU og lodder en fabriksny grafikchip i i stedet for. De mest udsatte iMac-modeller i forbindelse med fejl på grafikkort er 27″ iMac årgang 2009 og 2011. De andre modeller og årgange kan selvfølgelig også få fejl på grafikkortet men de er ikke lige så overrepræsenteret i fejlstatistikken vedr. grafikkort-fejl i iMac.

Du kan få mere information om grafikkort-reparation i din iMac på vores side om reparation af grafikkort.

grafiikkort uden chip

Reparation af iMac grafikkort hvor GPU’en er afmonteret.
Klargjort til at få ny grafikchip loddet i.

Opgradering af RAM i iMac

Vi tilbyder både opgradering samt udskiftning af defekte RAM-moduler. Nogle 21,5″ iMac modeller har dog RAM’ene loddet i bundkortet og i disse modeller tilbyder vi desværre ikke opgradering. Hvis du er i tvivl om din iMac har udskiftelige RAM eller om de er integreret i logic board’et kan du altid kontakte os for at høre nærmere vedr. dette.

Reparation af iMac strømforsyning

Strømforsyningen i en iMac er indbygget i maskinen i modsætning til en bærbar MacBook. I tilfælde af at strømforsyning i din iMac svigter så kan vi udskifte den. En fejl i strømforsyningen kan give sig til kende på forskellige måder. Nogle gange vil din iMac slet ikke kunne tænde mens den andre gange kan slukke sporadisk. Er du i tvivl om din strømforsyning er defekt så kan vi diagnosticere den for dig. Husk vi har gratis diagnose.

Udskiftning af blæser i iMac

Alle iMac computere har enten en, to eller tre blæsere som sørger for nedkøling af processor og grafikkort. Blæseren kan gå i stykker da den er en mekanisk del. Når en blæser går i stykker kommer iMac’en ikke ordentlig af med varmen og det resulterer i beskadigede komponenter. Så siger din blæser mærkelige lyde eller er den helt stoppet med at køre så skal den udskiftes.

Du kan læse mere om udskiftning af blæser i iMac her.

Reparation af iMac logic board

Logic Board’et i en iMac er selve hoved-printkortet. På en PC kaldes det bundkort eller motherboard. Det er på Logic Boardet at CPU, grafikkort, USB-porte og andre ind- og udgange er monteret sammen med alle de elektroniske komponenter som udgør de forskellige kredsløb der for hele computeren til at fungere. Logic board’et er en meget dyr reservedel. Ofte koster det omkring halvdelen af en ny iMac. Vi har derfor specialiseret os i komponent-niveau reparationer af logic board så vi på den måde kan holde prisen nede på et fornuftigt niveau hvis dit bundkort i din iMac er gået i stykker.

Du kan få mere information om reparation af logic board her.

Søger du endnu mere information vedr. dette kan du læse meget mere om iMac reparation på komponentniveau på vores søsterside www.logicboard.dk


Find model via serienummer

Er du i tvivl om hvilken Mac du har?

Indtast serienummeret på din Mac og lad os identificere den for dig.Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00