Priser på reparation


Mac reparation udføres til perfektion

macbook reparation københavn

Vi tilbyder Mac reparation af alle nyere Mac computere. Find din model herunder og se hvad det koster. Er du i tvivl om hvilken model så fortvivl ej – vi finder ud af det hvis du klikker på nedenstående knap.

 

Mac reparation udføres på eget værksted i København

Vi har et topmoderne ESD-sikret Mac værksted hvorfra vi udfører reparation af Mac computere.

Vi har over 20 års erfaring i reparation af Mac computere så vi tør godt kalde os selv for eksperter på området. Vi er certificerede Apple teknikere med adskillige certifikater, hvilket betyder at vi har fuldstændig styr på varetagelse af din Mac, som skal repareres. Vi tilbyder reparation af af alle typer fejl. Det kan bl. a være væskeskade, defekt tastatur, smadret skærm, langsom harddisk, kortsluttet logic board eller en hvilken som helst anden type fejl.

Priser på Mac reparation

Vi ekstremt konkurrencedygtige på prisen og vi har en gennemsigtig prismodel og offentliggør dermed vores priser på Mac reparation  her på siden. Du skal blot klikke på din model og så kan du se prisen med det samme.

Reparationsprisen afhænger af hvilke model det drejer sig om samt den præcise fejl. Har din Mac flere fejl giver vi ofte “samlerabat”. Da prisen på reparation inkluderer adskillelse af din Mac, skal du naturligvis ikke betale for dette flere gange. Det hele starter med identificering af din Mac. Vi ved af erfaring at mange Mac-brugere ikke ved præcis hvilken model de ejer. Der findes mange forskellige MacBook Air eller MacBook Pro modeller, så vi forstår godt at det kan være lidt forvirrende engang imellem. Men bare rolig – vi har fuldstændig styr på de forskellige modeller og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Så når din Mac skal repareres er den i gode hænder hos MACMO.

Sådan får du repareret din Mac

Der er flere måder hvorpå du kan indlevere din Mac til reparation. Du kan enten komme forbi vores butik i på Amagerbrogade 156 i København eller du kan sende din Mac til os ved at benytte vores fragt-service.

Hvis du vil komme personligt er det ikke nødvendigt med tidsbestilling. Du kan bare komme forbi i vores åbningstid. Butik og værksted er åbent alle hverdage kl. 9.30 – 17.30 samt lørdage kl. 9.30 – 14.30

Adressen er:

MACMO / Logicboard.dk
Amagerbrogade 156
2300 København S

Hvis du bor længere væk fra København, så kan du som sagt benytte dig af vores fragt-service. I så fald koster det 50 kr for en fragt-label som du kan bruge til at sende din Mac til reparation hos os med GLS. Du kan læse mere om dette på siden “Send-din-Mac”.


Find model via serienummer

Er du i tvivl om hvilken Mac du har?

Indtast serienummeret på din Mac og lad os identificere den for dig.Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00