Mac reparation i København

:
mac reparation københavn

Mac reparation i København

I vores topmoderne ESD-sikrede Mac værksted i København tilbyder vi reparation af de fleste Mac computere.

Vi er eksperter i Mac reparation med mere end 20 års erfaring i reparation af Mac computere. Vi er “Apple Certified Mac Technician” hvilket betyder at vi er ekstra godt klædt på til at varetage din Mac hvis du har været så uheldig at den er gået i stykker. Vi tilbyder reparation af af alle typer fejl. Det kan bl. a være væskeskade, defekt tastatur, smadret skærm, langsom harddisk, kortsluttet logic board eller hvilke som helst andre typer fejl.

MacBook reparation
MacBook Pro reparation
MacBook Air reparation

iMac reparation
Mac Mini reparation
Mac Pro reparation
Apple Display reparation

mac reparation københavn

Priser på Mac reparation

Vores priser er yderst konkurrencedygtige og vi har de fleste priser listet her på siden. Enten i vores generelle prisliste eller under den enkelte model.

Prisen på reparation afhænger af den eksakte model samt hvad Mac’en fejler. Derfor starter det hele med identificering af din Mac. Vores erfaring er at mange Mac-brugere ikke er helt klar over præcis hvilken Mac de ejer. For eksempel findes der mange forskellige MacBook Air eller MacBook Pro modeller og nogle kunder ved ikke helt hvor mange tommer skærm deres Mac har eller hvilken model-årgang den er.

Denne information er dog vigtig i forhold til prisen på reparationen. Derfor har vi her på siden en Mac identificerings-robot hvori du kan indtaste serienummeret (som står i bunden af din Mac) og lynhurtigt få at vide, præcis hvilken model du har samt et link til vores prisliste for den eksakte model, så du med det samme kan se hvad reparation af netop din Mac koster. Du finder identificerings-roboten ved at klikke her.

Sådan får du repareret din Mac

Du kan enten få repareret din Mac ved at komme forbi vores butik i København eller du kan sende din Mac til reparation ved at benytte vores fragt-service.

Vores forretning er beliggende i København centralt på Amager. Butik og værksted er åbent alle hverdage kl. 9.30 – 17.30 samt lørdage kl. 9.30 – 17.30

Adressen er:

MACMO / Logicboard.dk
Amagerbrogade 156
2300 København S

Hvis du ikke bor i nærheden af København så tilbyder vi som sagt fragt-service. Dette fungerer sådan at du kan købe en fragt-label for 50 kr og sende din Mac til reparation hos os med GLS. Det hele står beskrevet når du følger dette link til siden “Send-din-Mac”.

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00