Studierabat og Mac reparation


Studierabat på Mac reparation

Studierabat og Mac reparation

Er du studerende? Så får du rabat hos os. Det eneste du skal gøre er at fremvise dit studiekort i forbindelse med reparationen. Så er du berettiget til at få studierabat hos os.

Vi ved hvor vigtig din Mac er i forbindelse med dit studie. Nu til dags kan man som studerende ikke undvære sin computer. Det sker dog alligevel at den kan gå i stykker. Vi ser jævnligt studerende hvis Mac er gået i stykker dagen før der skulle afleveres en stor opgave eller lignende.

Vi ved også at du som studerende muligvis kan være en smule begrænset rent økonomisk når du får SU. Så selvom om vores priser er gode så er de for dig som studerende endnu bedre.

Studierabat på 10%

Vores studierabat er på 10% på vores listepriser.

Lad os se på en MacBook Air årgang 2013-2017. Dette er en computer som mange studerende bruger i forbindelse med deres studie. Den er let og tynd og man kan have den med overalt. Men den har også en ultra tynd skærm som let kan flække. Der skal ikke meget mere til end et tryk mellem bøgerne i tasken eller en klassekammerat der kommer til at snuble over din taske hvori din MacBook Air ligger.

Vores normale pris på udskiftning af LCD i sådan en sag er 2899 kr inkl moms. Men da du er studerende får du studierabat på 10% hvilket bringer prisen på denne reparation ned på under 2610 kr inkl moms. Det kan ikke gøres meget billigere for en fabriksny original skærm til MacBook Air 13″.

Find prisen på din Mac reparation her – og husk at trække 10% fra prisen hvis du er studerende.

NB. Vores studierabat gælder ikke ved udskiftning af skærm i modeller med Retina-skærm.

Få adgang til andre studierabatter

Se vores studierabat på studentoffer.dk

Er du studerende anbefaler vi at du opretter dig på studentoffer.dk/register for at få adgang til flere studierabatter andre steder rundt omkring i landet. Det er en fremragende portal der tilbyder et overblik over forretninger der tilbyder studierabat.

studierabat

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00