MacBook reparation

:
macbook reparation københavn

MacBook reparation

Bor du i København eller omegn og har du brug for reparation af din MacBook så er du kommet til det rette sted. Vi har lang erfaring med MacBook reparation. Vores ekspertise gør at vi kan håndtere alle MacBook modeller. Vi er certificeret (Apple Certified Mac Technician) og har dermed taget Apple’s eksamen i reparation af Mac computere.

Mac reparation
Vores Apple Certified Mac Technician certifikater beviser at vi kan det med Mac reparation 🙂

ESD-sikret Mac værksted i København

Vi er beliggende centralt på Amager i København. Vores adresse er:

Amagerbrogade 156
2300 København S

Vores Mac-værksted er placeret i et top-moderne ESD-sikret område med jord-terminerede arbejdsborde og ledende gulv, så hos os bliver din Mac repareret under de allerbedste forhold i forhold til ESD-sikkerhed og håndtering af de indre elektroniske dele i din Macbook.

ESD-sikker arbejdsbænk
ESD-sikker arbejdsbænk
EPA - ESD sikret område
EPA – ESD sikret område

Priser på MacBook reparation

Du kan se priser på reparation af de forskellige MacBook modeller via nedenstående links:

Reparation af MacBook Pro Retina

Priser på reparation af MacBook Pro 13″ Retina (model: A1425, A1502 – årgang: 2012 – 2015)
Priser på reparation af MacBook Pro 15″ Retina (model: A1398 – årgang: 2012 – 2015)

Reparation af MacBook Pro Unibody

Priser på reparation af MacBook Pro 13″ Unibody (model: A1278 – årgang: 2009 – 2012)
Priser på reparation af MacBook Pro 15″ Unibody (model: A1286 – årgang: 2009 – 2012)
Priser på reparation af MacBook Pro 17″ Unibody (model: A1297 – årgang: 2009 – 2011)

Reparation af MacBook Air

Priser på reparation af MacBook Air 13″ (model: A1369, A1466 – årgang: 2010 – 2017)
Priser på reparation af MacBook Pro 11″ (model: A1370, A1465 – årgang: 2010 – 2015)

Reparation af MacBook

Priser på reparation af MacBook 12″ (model: A1534 – årgang: 2015 – 2017)

Typiske MacBook reparationer

Der kan opstå flere forskellige typer fejl med din MacBook. Eller også ønsker du måske bare en opgradering af hardware. Ligegyldigt hvad så kan vi klare opgaven. Nedenstående liste beskriver nogle af de MacBook reparationer vi tilbyder.

Udskiftning af batteri i MacBook

Batteriet er en slitage-del så det vil på et tidpunkt være opbrugt så det ikke længere kan holde på strømmen i så lang tid af gangen imellem opladningerne.

Læs mere om reparation af batteri-problemer i din MacBook på vores side om udskiftning af batteri i MacBook.

Reparation af MacBook tastatur

Tastaturet kan gå i stykker. Nogle gange går det i stykker af sig selv. Andre gange er det udefra kommende årsager som eksempelvis væskespild eller slagskader der får det til at gå i stykker.

Reparation af MacBook tastatur
Udskiftning af “butterfly” tastatur i MacBook Pro 2016

Du kan læse mere om reparation eller udskiftning af tastatur på vores side om reparation af MacBook tastatur

Reparation af MacBook skærm

Skærmen i din MacBook kan også gå i stykker. På samme måde som tastaturet kan den både gå i stykker af sig selv eller pga. en hændelse der forårsager det. Udover det så har mange MacBook computere med Retina-skærm problemer med at den anti-refleksive overflade bliver slidt af.

Du kan få mere information om udskiftning af skærm i din MacBook på vores side om reparation af MacBook skærm.

Udskiftning af harddisk i MacBook

Harddisken indeholder dine data. Så hvis harddisken går i stykker kan du risikere at miste dine data hvis du ikke har en backup. En forebyggelse for datatab i form af jævnlig backup til enten en ekstern harddisk eller en cloud-løsning er altid billigere end en datagendannelses-opgave så vi anbefaler altid at man har en backup-rutine der automatisk laver en sikkerhedskopi af dine data. Eksempelvis ved brug af “Time Machine” som er et program i din MacBook som kan håndtere dette.

Vi har mere information om reparation af harddisk på siden om udskiftning af harddisk i MacBook computere.

Udskiftning af pegefelt i MacBook

Pegefeltet kan gå i stykker i forbindelse med slag eller fugt. Men nogle gange kan det blive uimodtageligt overfor berøring og tryk eller have sit eget liv ved at bevæge sig og markere ting på skærmen helt af sig selv.

Læs mere om reparation af pegefelt på siden om udskiftning af trackpad i MacBook.

Udskiftning af CPU-blæser

Blæseren er en mekanisk del. De fleste MacBook computere har enten en eller to blæsere som sørger for nedkøling af processor og grafikchip. Hvis en blæser går i stykker kommer computeren ikke ordentlig af med varmen hvilket kan beskadige andre komponenter på sigt. Så er din blæser stoppet med at køre rundt eller siger den mislyde så skal den udskiftes.

Du kan læse mere om udskiftning af blæser i MacBook her.

Reparation af MacBook logic board

Bundkortet hedder Logic Board i en MacBook. Dette er en meget dyr reservedel. Ofte koster det omkring halvdelen af en ny MacBook. Derfor har vi specialiseret os i at reparere Logic Board på komponentniveau således at prisen kan holdes nede på et fornuftigt leje hvis det viser sig at bundkortet er defekt.

Vi har mere information om reparation af logic board her.

Søger du endnu mere information vedr. dette kan du læse meget mere om MacBook reparation på komponentniveau på vores søsterside www.logicboard.dk

Udskiftning af harddisk-kabel

Modellerne MacBook Pro 13 Unibody A1278 fra 2011 og 2012 lider af defekt harddisk-kabel. Det er kablet som forbinder harddisken med bundkortet som ofte går i stykker. Vi tilbyder udskiftning af harddisk-kabel for 500 kr. Vil du hellere skifte det selv så kan du købe et nyt kabel i vores webshop.

Du kan læse mere om harddisk-kabler på siden om udskiftning af flexkabel.

Opgradering af RAM i MacBook

Vi tilbyder opgradering af RAM i MacBook men kun i modeller hvor RAM’ene ikke er integreret i logic board’et. Apple begyndte med MacBook Air at integrere RAM’ene i bundkortet. Sidenhen i alle Retina-modeller. Det vil sige at der desværre ikke er så mange moderne MacBook modeller som vi tilbyder RAM-opgradering til. Men har du en Unibody-model årgang 2009, 2010, 2011 eller 2012 så er det en mulighed. Hvis du er i tvivl om din MacBook kan få opgraderet RAM er du velkommen til at kontakte os for at få en afklaring.

Sådan finder du vej til os

Hvis du kommer med med Metro så kan du enten stå af på Amagerbro St. eller Legravsparken St. Der er er ca 15 minutters gågang fra disse to Metro-stationer til vores adresse på Amagerbrogade 156. Kommer du med bus så benyt stoppestedet Tycho Brahes Alle hvor bus nr. 5C stopper lige ude foran butikken.

Hvis du kommer i bil så kan du med fordel parkere på P-pladsen foran Fakta og Punkt 1 som ligger ved siden af butikken. Der er også ledige P-pladser ved Sankt Annæ kirke som ligger bagved butikken på sidegaden Dronning Elisabeths Allé. Se evt. på Google Maps.

Vores beliggenhed
Vores beliggenhed

Send din MacBook til reparation

Bor du ikke i nærheden af København kan vi godt reparere din MacBook alligevel. For 50 kr kan du sende den til os ved at benytte vores fragt-service. Du kan læse mere om dette under menu-punktet “send din mac“.

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00