MacBook reparation

macbook reparation københavn

MacBook reparation

Bor du i København eller omegn og har du brug for reparation af din MacBook så er du kommet til det rette sted. Vi har lang erfaring med MacBook reparation. Vores ekspertise gør at vi kan håndtere alle MacBook modeller. Vi er certificeret (Apple Certified Mac Technician) og har dermed taget Apple’s eksamen i reparation af Mac computere.

Mac reparation
Vores Apple Certified Mac Technician certifikater beviser at vi kan det med Mac reparation 🙂

Priser på MacBook reparation

Du kan se priser på reparation af de forskellige MacBook modeller via nedenstående links:

MacBook Pro Retina

MacBook Pro 13″ Retina (model: A1425, A1502 – årgang: 2012 – 2015)
MacBook Pro 15″ Retina (model: A1398 – årgang: 2012 – 2015)

MacBook Pro Unibody

MacBook Pro 13″ Unibody (model: A1278 – årgang: 2009 – 2012)
MacBook Pro 15″ Unibody (model: A1286 – årgang: 2009 – 2012)
MacBook Pro 17″ Unibody (model: A1297 – årgang: 2009 – 2011)

MacBook Air

MacBook Air 13″ (model: A1369, A1466 – årgang: 2010 – 2017)
MacBook Pro 11″ (model: A1370, A1465 – årgang: 2010 – 2015)

MacBook

MacBook 12″ (model: A1534 – årgang: 2015 – 2017)

Typiske MacBook reparationer

Der kan opstå flere forskellige typer fejl med din MacBook. Eller også ønsker du måske bare en opgradering af hardware. Ligegyldigt hvad så kan vi klare opgaven. Nedenstående liste beskriver nogle af de MacBook reparationer vi tilbyder.

Batteri

Batteriet er en slitage-del så det vil på et tidpunkt være opbrugt så det ikke længere kan holde på strømmen i så lang tid af gangen imellem opladningerne.

Tastatur

Tastaturet kan gå i stykker. Nogle gange går det i stykker af sig selv. Andre gange er det udefra kommende årsager som eksempelvis væskespild eller slagskader der får det til at gå i stykker.

Skærm

Skærmen i din MacBook kan også gå i stykker. På samme måde som tastaturet kan den både gå i stykker af sig selv eller pga. en hændelse der forårsager det. Udover det så har mange MacBook computere med Retina-skærm problemer med at den anti-refleksive overflade bliver slidt af.

Harddisk

Harddisken indeholder dine data. Så hvis harddisken går i stykker kan du risikere at miste dine data hvis du ikke har en backup. En forebyggelse for datatab i form af jævnlig backup til enten en ekstern harddisk eller en cloud-løsning er altid billigere end en datagendannelses-opgave så vi anbefaler altid at man har en backup-rutine der automatisk laver en sikkerhedskopi af dine data. Eksempelvis ved brug af “Time Machine” som er et program i din MacBook som kan håndtere dette.

Pegefelt

Pegefeltet kan gå i stykker i forbindelse med slag eller fugt. Men nogle gange kan det blive uimodtageligt overfor berøring og tryk eller have sit eget liv ved at bevæge sig og markere ting på skærmen helt af sig selv.

Logic Board

Bundkortet hedder Logic Board i en MacBook. Dette er en meget dyr reservedel. Ofte koster det omkring halvdelen af en ny MacBook. Derfor har vi specialiseret os i at reparere Logic Board på komponentniveau således at prisen kan holdes nede på et fornuftigt leje hvis det viser sig at bundkortet er defekt. Du kan læse mere om MacBook reparation på komponentniveau på vores søsterside www.logicboard.dk

Send din MacBook til reparation

Bor du ikke i nærheden af København kan vi godt reparere din MacBook alligevel. For 50 kr kan du sende den til os ved at benytte vores fragt-service. Du kan læse mere om dette under menu-punktet “send din mac“.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk IVS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

26 854 854
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 10:00 - 17:00
Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00