Mac reparation Østerbro


Mac reparation nær Østerbro i København

Mac reparation

Mac reparation nær Østerbro i København

MACMO er din destination for sublim reparation af din Mac. Vores ekspertteknikere er veluddannede og har mere end 20 års erfaring inden for Apple-produkter. Vælg MACMO for professionel og pålidelig Mac-reparation. Vi er her for at hjælpe dig med at bevare din Macs fremragende ydeevne.

Vi tilbyder reparation af alle Mac produkter

Uanset om det drejer sig om en MacBook Pro, Macbook Air, iMac, Mac Mini eller Apple Display, kan du stole på os til at levere enestående service og løse enhver udfordring, du måtte have. Klik på en af linkene herunder for at lære mere om vores forskellige reparationer.

Hvad koster det?

For at kunne give dig prisen på en Mac-reparation er der to spørgsmål, du skal have svar på. Det første spørgsmål er: “Hvilken model er det?” Det andet spørgsmål er: “Hvad er der galt med den?” Hos MACMO er vi her for at hjælpe dig med begge disse spørgsmål, og bedst af alt er det helt gratis.

Hvilken model er det?

Hvis du ikke er sikker på, hvilken model Mac du har, herunder skærmstørrelse og årgang, har vi udviklet en intelligent identificeringsrobot. Den kan give dig alle disse oplysninger ved blot at indtaste serienummeret, som du finder på bunden af din Mac.

Når du har indtastet serienummeret, vil vores identificeringsrobot give dig et link til vores prisliste. Dette giver dig en god idé om, hvad reparationen vil koste, hvis du allerede ved, hvad der er galt med din computer.

Find vores identificeringsrobot her

Gratis fejlfinding

Hvis du ikke er sikker på problemet, tilbyder vi også en gratis diagnosticering af din Mac. På den måde kan du finde ud af, hvad der er galt, og få et uforpligtende tilbud på reparation, før vi foretager os noget.

Vi forstår, hvor vigtig din Mac er for dig, både til arbejde og personlig brug. Derfor ønsker vi at sikre, at du får den bedst mulige service og et klart billede af omkostningerne, før du træffer en beslutning. Vælg MACMO for at få hjælp til at identificere din Mac-model og finde ud af, hvad der er galt med den. Vi er her for at gøre reparationen så problemfri som muligt, så du kan få din Mac tilbage i topform.

Mac reparation til konkurrencedygtige priser

MACMO tilbyder yderst konkurrencedygtige priser, og vi værdsætter gennemsigtighed i vores prissætning. Derfor har vi udarbejdet en omfattende prisliste, hvor du kan få et godt overblik over de mest almindelige reparationer og udskiftninger, vi tilbyder. Vi ønsker at give vores kunder en idé om, hvad de kan forvente i forhold til omkostningerne.

Dog er det vigtigt at bemærke, at der findes så mange forskellige typer reparationer, at det ikke er muligt at prissætte dem alle. For at sikre den mest retvisende prisfastsættelse anbefaler vi en grundig diagnose af problemet. På den måde kan vi give dig en nøjagtig og fair pris for reparationen af din Mac.

Se vores prisliste her

Find vej til os

Vores moderne værksted ligger på den velkendte adresse Amagerbrogade 156, 2300 København S. Hvis du kommer fra Østerbro, er det utroligt nemt at nå vores værksted med offentlig transport. Buslinje 5C stopper lige foran vores dør, så du behøver ikke at bekymre dig om besværlig transport. Vi ønsker at gøre det så bekvemt som muligt for vores kunder at få adgang til vores professionelle Mac-reparationsservice. Besøg os på Amagerbrogade 156, og lad os tage os af dine Mac-behov med ekspertise og omsorg. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos MACMO.

Autoriserede Apple teknikere

Hos MACMO er vi stolte af vores ry for at være både hurtige og pålidelige. Vores team af erfarne teknikere er Apple-certificerede og har mere end 20 års erfaring inden for Mac-reparationer. Vores topmoderne Apple værksted er designet med ESD-sikkerhed i fokus, med jord-terminerede arbejdsborde og ledende gulvbelægning. Dette sikrer, at din Mac bliver repareret under de bedst mulige forhold med hensyn til ESD-sikkerhed og håndtering af de interne elektroniske komponenter i din Mac. Du kan stole på os til at levere en professionel og pålidelig reparationstjeneste, der får din Mac tilbage i topform.

Alle reparationer foregår efter bogen

Hos MACMO er vi stolte af at sige, at vi kun bruger originale reservedele til alle vores reparationer. Vi forstår, hvor vigtig din Mac er for dig, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores dedikerede hold af certificerede teknikere vil sikre, at din defekte Mac bliver repareret på den mest pålidelige og effektive måde muligt, og at alle reservedele er nøje udvalgt. Vi behandler din enhed med omhu og respekt og sikrer, at alle reparationer udføres i overensstemmelse med Apples høje standarder.

Logic Board reparation

En af vores kernekompetencer er logic board reparation. Hvis din Mac lider af et defekt logic board, kan du have tillid til, at vi har de nødvendige færdigheder og udstyr til at udføre reparationen på den mest effektive måde. Vi er klar over, at logic board reparation kan være kompleks og kostbar, men vores dygtige teknikere vil sørge for, at den bliver udført med omhu og præcision.

Batteri

Når batteriet på din Mac ikke længere fungerer, kan du trygt overlade det til MACMO at skifte det ud. Det er helt naturligt, at batteriet på et tidspunkt når sin levetid. Du vil måske bemærke, at din computer ikke længere holder strøm som den plejer. Men fortvivl ikke, vi er specialister i udskiftning af batterier. Vores erfarne team står klar til at sikre, at din Mac får skiftet batteri på bedste vis. Du kan regne med os til at genskabe din Macs strømstyrke, så den igen kan klare alle dine opgaver uden problemer.

Originalt vs. uoriginalt batteri i MacBook Air

Tastatur

Tastaturet på en Mac kan blive udsat for forskellige typer skader, både som følge af almindeligt slid og pådragne skader. Uanset hvilken form for skade der er tale om, kan du stole på MACMO til at hjælpe dig. Vi er eksperter i både reparation og udskiftning af tastaturer på Mac-computere. Vores erfarne teknikere vil sikre, at dit tastatur bliver bragt tilbage i fuld funktionalitet. Uanset om det drejer sig om en reparation af enkeltstående taster eller en fuldstændig udskiftning af tastaturet, er vi her for at løse problemet.

Skærm

Skærmen på din Mac computer kan også opleve fejl eller skader, og dette er noget, vi selvfølgelig kan hjælpe med hos MACMO. Ligesom tastaturet kan skærmen gå i stykker af sig selv eller som følge af en hændelse. Nogle gange kan vi reparere skærmen, mens det andre gange kræver en udskiftning. Derudover oplever mange Mac-computere med Retina-skærme, at den anti-refleksive overflade slides af over tid. Vores dygtige teknikere er specialiserede i at håndtere alle slags skærmrelaterede problemer og sikrer, at din Mac-skærm bliver repareret eller udskiftet professionelt og effektivt.

Trackpad

Pegefeltet på din Mac kan blive beskadiget ved slag eller fugt. Det kan også opleve problemer som manglende respons på berøring eller tryk samt uventede bevægelser og markeringer på skærmen. Hos MACMO kan vi hjælpe dig med at udskifte pegefeltet og genoprette funktionaliteten.

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00