Reparation af MacBook

:
MacBook reparation

Reparation af MacBook

Søger du en pris på reparation af din MacBook? Så behøver du ikke lede mere. Vi kan reparere din MacBook til en yderst konkurrencedygtig pris.

Priser på reparation

Vi tilbyder reparation af de fleste MacBook modeller.

Du kan se prisen på reparation af din model ved at følge nedenstående links:

Reparation af MacBook Pro
Reparation af MacBook Air
Reparation af MacBook

Du kan læse mere om de forskellige typer reparationer af MacBook computere på vores side om MacBook reparation.

Er du tvivl om hvilken MacBook du har kan du altid benytte vores identifikationsformular. Det er meget nemt. Klik blot på linket og indtast herefter serienummeret på din MacBook og klik dernæst på “Find Mac model”. Herefter vil formularen finde frem til netop din model og du kan let og hurtigt klikke på knappen for at se priser på reparation af din MacBook.

Reparation af MacBook

Når du har fundet ud af hvad det koster at reparere din MacBook, er der på prislisten for din model en formular til højre på siden, hvor du hurtigt kan udfylde dine kontaktoplysninger og klikke på “Aftal tidspunkt”. Når du gør dette sendes der automatisk en email til os med din forespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale et tidspunkt, som passer dig til at få foretaget en reparation af din MacBook.

Vores lokation

Vi har til huse på Amagerbrogade 156, 2300 Købehavn S. Bor du i København eller omegn er det meget let at komme hertil, bus nr. 5C stopper lige foran butikken. Bor du længere væk kan vi sagtens hjælpe med reparation af din MacBook alligevel. Vi tilbyder en fragtservice som vi kalder “Send-din-Mac“. Det koster 50 kr at sende din MacBook til os og fungerer på den måde at du blot køber en pakke-label via vores hjemmeside, pakker din MacBook i en kasse, klistrer din nyindkøbte fragtlabel på og afleverer pakken i en GLS pakkeshop. Herefter modtager vi din MacBook, reparerer den og sender den retur til dig. Lettere kan det næsten ikke blive.

Har du spørgsmål vedr. reparation af din MacBook?

Er der noget du er i tvivl om eller kan du ikke finde prisen på netop din reparation? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil med glæde gøre alt hvad vi kan for at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig på vej til at repareret din MacBook. Du kan finde vores kontaktoplysninger på siden “Kontakt“.

Om MacMO

Vi er en mindre virksomhed som tilbyder hurtig og pålidelig Mac reparation med garanti til alle dine Mac computere.

MACMO ejes af selskabet Logicboard.dk ApS

Adresse

MACMO / Logicboard.dk
Orions Alle 13
2770 Kastrup

50 20 40 00
[email protected]

Åbningstider
Man - Fre 09:30 - 17:30
Lørdag 09:30-14.30 Telefontid
Man - Søn 08:00 - 22:00